2018-10-26

Az ÉV NŐGYÓGYÁSZA 2018 – Dr. Antritter Zsófia

A szavazás lezárult

Doktor Úr

Dr. Antritter Zsófia

Klinika: Sote 2 Budapest

Történet: Többször hallottam a környezetemben édesanyámtól, nővéremtől barátnőktől… “ideje lenne nőgyógyászhoz menned”. Nos bevallom őszintén rettegtem elmenni. Nem is mentem 🙂 , de kellett egy válasz a noszogató környezetemnek. Mivel a legjobb barátnőm szülész nőgyógyásznak tanult így kézen fekvő és elfogadható válasszal álltam elő: “Majd ha ő végez elmegyek hozzá”.
Születésünk óta ismerjük egymást, amióta az eszemet tudom ő orvos akart lenni. Persze minden egyes orvosos játékunkban én a beteg voltam és ő az orvos. 🙂

Nos ő végzett, kiváló orvos lett és én rengeteg barátnőmnek ajánlottam anélkül, hogy én jártam volna nála. Egybehangzóan szuperlatívuszokban beszéltek róla. Egyszercsak egyikük, aki akkor már az én ajánlásomra hozzá járt, feltette a nagy kérdést: “Te mikor mész hozzá?” Na erre már nem volt kifogás… Elmentem és egyáltalán nem volt szörnyű, még csak kellemetlen sem.

Aztán teherbe estem és a kisfiam nála született. Többen kérdezték, nem furcsa? A válaszom mindig az volt: Kiben bíznék a legjobban ha nem benne? A terhesség és a szülés életem legnagyszerűbb élménye volt. És ez nem csak a klisés “a szülés a legnagyobb csoda ” szöveg, hanem mert tényleg. Az a bizalom és nyugalom és szeretet ami áradt belőle mindvégig átragadt rám is. A hatalmas szaktudás ami a birtokában van illetve a csalhatatlan intuíciói olyan orvossá teszik, akinél jobbat nem kívánhatna egyetlen nő sem. Nekem ő nem csak az év hanem minden év , az életem orvosa.
13]

[widget id="recent-posts-widget-with-thumbnails-2"]