2020-04-06

Az Egészségtudatos Nő – Szabályzat

A Femiramis.hu játékot hirdet Hölgyek számára! A feladat pedig nem más, mint az „Az Egészségtudatos Nő” címszó alatt képek beküldése, mely hűen megmutatja, hogy ki mit tesz azért, hogy egészségét megőrizze!

Lehet ez akár egy kiránduláson, edzés közben készült kép vagy pedig egy finom, tápanyagokban gazdag étel készítése közben elkapott pillanat. Nem kellenek a beállított, agyon retusált képek, lényeg, hogy hűek maradjunk önmagunkhoz.

Természetesen, ha van egy gondolat, történet, ami a képhez kapcsolódik, azokat is nagyon várjuk!

Kategóriák:

A képeket az alábbi kategóriákban várjuk: Sport, Lélek, Bajok (ha nem élünk egészségtudatosan, mi történhet), Egyéb

A pályázatra készült fotókat és történeteket itt lehet feltölteni.

Technikai elvárások:

  • A képek kiterjesztése nem lehet más, mint .png, .gif, .jpg,
  • méretük pedig nem lehet nagyobb 5 megabájtnál.

A játék időtartama:

Kezdete: 2020. 04. 07 – Az egészség világnapja

Vége: 2020. 10. 10 – A fotográfia világnapja

Elbírálás:

A beküldött fotókra bárki szavazhat, így a femiramis olvasóközönsége dönti majd el, hogy ki lesz a győztes.

Hol lesznek láthatóak a képek?

A képeket megjelenítjük a Femiramis.hu Facebook, Instagram oldalán, illetve a honlapunkon.

Szavazás menete

A képekre mindhárom platformon (femiramis weboldal, facebook, instagram) lehet majd szavazni, a végeredmény e három oldalon összegyűlt szavazatok/lájkok összessége lesz

Képfeltöltés

A képeket ezen a linken lehet feltölteni

Nyeremények:

  • 50.000 Ft, azaz ötvenezer Ft értékű Media Markt utalvány,
  • 1 darab, azaz egy darab IUB Rézgyöngy Ballerine, amelyet Magyarországon az Adexilis Hungary Kft. forgalmaz.

A nyeremények kézbesítése, átvétele

Amennyiben a nyeremény átvétele a nyertes Beküldő hibájából meghiúsul 30 napon túl, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe, és a MeDiRatio Kft -t semmilyen felelősség nem terheli. Amennyiben a nyertes Beküldő nem tud részt venni a díjátadón, a nyeremény kézbesítéséhez elengedhetetlenül szükséges a Beküldő értesítési adatainak, hiánytalan és pontos megadása.

A nyeremény átvételére való jogosultság további feltétele, hogy a nyertes Beküldő az alábbi adatokat: név, leánykori név, anyja neve, lakcím és adóazonosító hiánytalanul, hibátlanul, a valóságnak megegyezően megtegye, és azt határidőben átadja a MeDiRatio Kft részére. A Nyertes kifejezetten tudomásul veszi, hogy a nyereményre, illetve annak az átvételére csak az itt hivatkozott feltételek együttes fennállása esetén jogosult.

Amennyiben méltányolható okból meghiúsul a nyeremény személyes átadása, a MeDiRatio Kft a nyereményt egy alkalommal átutalja vagy postázza.

Adatvédelem

A MeDiRatio Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő) a pályázat lebonyolításának ideje alatt birtokában van a Szavazó e-mail címének (illetve nevének, amennyiben megadja), valamint a Fotó beküldője( a továbbiakban: Beküldő) nevének és e-mail címének, ezen adatok minden esetben a Szavazó és a Beküldő beleegyezésével kerülnek rendszerünkbe, és kerülnek felhasználásra. Az Adatkezelő minden szükséges óvintézkedést megtesz az adatok megőrzésének érdekében. Az adatkezelő ezeket az adatokat a Szavazó és a Beküldő beleegyezése nélkül nyilvánosságra nem hozza. A Szavazó és a Beküldő bármikor kérheti adatainak rendszerünkből való törlését. Az adatkezelő csak a pályázat elbírálásának céljára használja fel a rendszerben lévő adatokat. A pályázat lezárása után mind a Szavazó, mind a Jelölt adatait töröljük rendszerünkből.

Bármilyen, adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel kereshetők az adatkezelő munkatársai az info@femiramis.hu és a mediratio@medriatio.hu e-mail-címen.

Ez is érdekelhet