2018-11-26

AZ ÉV NŐGYÓGYÁSZA 2018 – Dr. Czagány Anita

A szavazás lezárult

 

Doktornő

Dr. Czagány Anita

Klinika: Kiskunhalasi Semmelweis Kórház

Történet: Egy éve ismertem meg a doktornőt. Nagyon kedves és szimpatikus volt. Műtét után is számíthattam rá bármikor. Ha bármilyen problémám van teljes nyugalommal fordulok hozzá.Mindig kedves és minden kérdésemre válaszol.

További történetek

Mára már csak a kiöregedett,fásult orvosokat látni a kórházakban és sajnos ritka kivétel az is,hogy nő legyen a doki. Tudnèk részletekbe menően írni a régi generáció orvosairól,de most nem ez a lényeg.
Második kislányomat Czagány Anita doktornőnèl szültem,iszonyú nagy odafigyeléssel,támogatással segítette vègig a terhessegemet. Mindig,minden estben felkészült volt,támogató és nyugodt. Így volt ez a szülésnél is,megfontolt volt, segítő és figyelt rám és a babára. Tudását és empátiáját használja mindig. Halad a mai korral,megalapozott tudását ès gyakorlatiasságát folyamatosan fejleszti,törekszik előre lendülettel,akarattal,alázattal!

További történetek

2015.nyarán találkoztam először a Dr.nővel.Második gyermekemmel voltam várandós, sajnos koraszülött lett a kislányom átszálítottak Kecskemétre. Dr.nő mindvégig mosolygott, tartotta bennem a lelket. Mai napig ő az orvosom, megbízható mosolygós közvetlen segítőkész. Számomra Ő egy Szupermen, mindenkinek csak ajánlani tudom.
166]

 

[widget id="recent-posts-widget-with-thumbnails-2"]