2018-10-24

Az ÉV NŐGYÓGYÁSZA 2018 – Dr. Börzsönyi Balázs

A szavazás lezárult

Doktor Úr

Dr. Börzsönyi Balázs

Klinika: SOTE 2 Budapest

Történet: Terhességem elején kerestem meg a doktorúrat. A várandósságom legapróbb részleteire is mindig tökéletesen figyelt, SZTK alapon jártam hozzá várandósgondozásra, de végig olyan gondozásban volt részem, akár magánrendelésre járnék, minden alkalommal ellenőriztük a babát uh-n keresztül, amit én akkor teljesen természetesnek gondoltam, majd utólag mások elmondásából tudtam meg, hogy más orvosok csak a várandósság alatti kötelező 3 UH vizsgálatot szokták elvégezni. Ez máris egy hatalmas pozitívum mellette. Az pedig, hogy a császársebem 15 hónappal a szülés után már teljesen nyomtalanul eltűnt mindenféle plusz beavatkozás nélkül, szintén neki köszönhető, gyönyörű munkát végzett.

Neki (is) köszönhetem a kislányomat. Ha újrakezdeném is hozzá mennék azonnal, illetve ha újra várandós lennék, igaz hogy azóta az ország másik felébe költöztünk, de biztos vagyok benne hogy nem lenne számomra akadály a távolság, hozzá járnék. Ahogy a kötelező szűrésekre is hozzá fogok.

Humoros, jókedélyű. Teljesmértékben közvetlen, és egyenlő félként tekint a betegeire/kismamáira. Nála elmúlt minden “félelmem” amit előtte valaha is nőgyógyász miatt éreztem.

Bátran ajánlom mindenkinek! 🙂

5]

[widget id="recent-posts-widget-with-thumbnails-2"]