2018-10-30

AZ ÉV NŐGYÓGYÁSZA 2018 – Dr. Telek Tamás

A szavazás lezárult

Doktor Úr

Dr. Telek Tamás

Klinika: Uzsoki Utcai Kórház

1. Történet: Viszonylag sok nőgyógyásznál megfordultam már, láttam már fiatalt, öreget, kedveset, kevésbé kedveset, lekezelőt, és nagyon cukit is. Olyat, aki országosan elismert és nálam mégis hibázott, olyat, aki kevésbé ismert, és a legprofibb akivel valaha találkoztam.

Utóbbi volt a Doktor úr! A várandóságom 10.hetében találkoztunk először, és amikor kijöttünk a rendelőből a párom csak ennyit mondott: mind a hármat nála szüljük! És én nem tudtam vele vitatkozni! 🙂

2. Történet: Kedves,szerény, emberi, megértő, támogató, profi, jó humorú .. ezek a – számomra- legjellemzőbb pozitív belső tulajdonságai. Vizsgálat közben nem okoz fájdalmat. Bár nem személyes tapasztalat, de állítólag a legszebb császáros hegeket neki köszönhetik a páciensek. Nyitott, minden kérdésre nyugodtan, végtelen türelemmel válaszol. Abszolút biztonságban éreztem magam a kezei alatt. Úgy éreztem, fontos neki, hogy olyan szülésélményben legyen részem, amilyet szeretnék. Nagyon hálás vagyok neki, mint megannyi anyuka, akivel ezt volt alkalmam megvitatni. Remélem, ezen a szavazáson ez meglátszik majd, megérdemli az elismerést.

57]

[widget id="recent-posts-widget-with-thumbnails-2"]