2018-10-26

Az ÉV NŐGYÓGYÁSZA 2018 – Dr. Zákány Zsolt

A szavazás lezárult

Dr. Zákány Zsolt

Dr. Zákány Zsolt

Klinika: Finnamed Klinika

Történet: Az én nőgyógyászom fantasztikus orvos és emellett nagyon jó ember. Szakmailag felkészült és naprakész, számára a középpontban mindig a nő áll, olyan körülményeket teremt, amelyben méltóságunkat mindvégig meg tudjuk őrízni!

Az én nőgyógyászom volt a szülész-orvosom is, a várandós gondozást, majd pedig a szüléseket is ő vezette le. Nem csak a 2 gyermekem egészségét, de az enyémet is oltalmazta. Problémamentes terhességek voltak, minimális eltéréssel egy véralvadási faktorban. A szám azonban nem mutatta a valós veszélyt, 2. szülésem után közvetlen életveszélybe kerültem. 9 egység vérrel, plazmával, fibrinogénekkel korrigálták az állapotom. Ez az orvos jókor hozott jó döntést, ha csak kicsit vár tovább, elvesztettem volna a méhem, vagy ami még rosszabb, az életemet. Nem éreztem mást, csak hogy fázom, és hogy mindjárt elalszom. Ez az orvos nem hagyott magamra egy percre sem. A csapatával olyan tökéletes munkát végeztek, csak annyit láttam a külvilágból, hogy mindig vannak körülöttem 4-5en,hol a vért, hol a többi alkotót kötik épp be. Az állapotom stabilizálásáig el sem mozdult a szülőszobáról. Éjszaka tanúja voltam annak is, amikor felhívta a nővérkét, hogy vagyok. És ezt követően a kötelező viziteken túl is mindig többször ellenőrízte, hogy vagyok.

Biztosan tudom, hogy az ő kezei között voltam a legjobb helyen! Azóta is mérhetetlen hálát érzek iránta! A körülmények ellenére ő az, aki miatt azt tudom mondani, hogy életem legszebb élménye a 2 szülésem volt, mert hiába egy hajszálon múlott az életem, szinte fel sem fogtam, mert tudtam, ha ő ott van, itt bizony semmi baj nem lehet.

Ez a történet, a mi történetünk azt bizonyítja, hogy mind szakmailag, mind emberileg ő az, aki erre a pályára, erre a hivatásra a legalkalmasabb. Erre tette fel az életét. Mindenki, nemre és korra való tekintet nélkül tiszteli és elismeri a munkáját. Kívánom, hogy minden nőnek csak ilyen tapasztalata legyen.

Ő a legjobb nőgyógyász!

18]

[widget id="recent-posts-widget-with-thumbnails-2"]