2019-01-07

AZ ÉV NŐGYÓGYÁSZA 2018 – Prof. Dr. Koppán Miklós

A szavazás lezárult

 

Doktor Úr

Prof. Dr. Koppán Miklós

Klinika: Da Vinci magánklinika

Történet: Sok év fájdalom és orvos után Dr Koppán Miklós volt az aki észrevette, hogy súlyos endometriózisom van. Pár hónappal később meg is operált. A műtét öt és fél órás volt. Azóta nincsenek hasi görcseim. Koppán professzor nagyon figyelmes, precíz és emberi. Örülök, hogy megtaláltam őt. Csak ajánlani tudom.További történetek: Endometriózis és adenomiózis kapcsán jutottam el hozzá, sok-sok érintett lány ajánlása és személyes tapasztalata alapján. Alapos, szakmailag profi és hatalmas tapasztalattal bíró szakembernek találom, aki minden kérdésre érthetően, kielégítően és kertelés nélkül válaszol. Nem küld felesleges vizsgálatokra, amit lehet, ő maga ott helyben el is végez, elérhető és a beteg számára legjobb és leginkább kivitelezhető megoldásra törekszik. A korábbi, nem túl pozitív tapasztalatok után végre úgy érzem, nála jó kezekben vagyok. Jó döntés volt váltani, lépni és őt választani.
Köszönöm az Endometriózis Támogató Csoport Lányainak a sok őszinte véleményt, hozzászólást és történetet, ami alapján én is Koppán Professzor páciense lettem. Épp ezért is gondolom úgy, hogy ez az ajánlás, az enyémen kívül, sok más lányé is egyaránt.

További történetek: Mert egyedül ő ismerte fel az endometriosisom és a legjobb orvos akit valaha ismertem.

További történetek: Súlyos endometriózisomat ő ismerte fel, az egyik legjobb ezen a területen (is) Türelmesen végighallgat, elmagyarázza amit el kell, válaszol minden kérdésre. Emberileg is csillagos 5ös!
166]

 

[widget id="recent-posts-widget-with-thumbnails-2"]