2018-12-19

AZ ÉV NŐGYÓGYÁSZA 2018 – Dr. Pataki Zoltán

A szavazás lezárult

Doktor Úr

Dr. Pataki Zoltán

Klinika: Uzsoki kórház

Történet: Komplikált 3.terhességemet Ő "fejezte be", egy tökéletes császármetszéssel. Emberiséggel, segitőkészséggel. Aznap nagyon nagyon sokan szültünk, műtét is volt közte pár. Ő volt az ügyeletes orvos. Én az utolsó {13.}voltam, váratlan fordulat következett be, ugyanis programozott műtét lett volna 2 nap múlva, de a kislányom úgy gondolta Ő inkább azon a napon elindul. Már volt 2 császármetszésem, mindkettő csúnyán elrontott, barbár műtét volt.

Amit és ahogy Ő végzett, beillene egy igen nívós plasztikai műtétnek ~sehol nem látszik az előző 2 műtét okozta károsodás, de még a hegvonal is alig! Műtét előtt, alatt és után is végig készségesen segített, mindenre választ adott, nem zavarta a "hisztim", ami a műtéttől való rettegés infantilis módja volt. A kicsit ahogy kiemelte azonnal mutatta, az arcomhoz tette. Talán az egyetlen Orvos volt, aki semmilyen negatív megkülönböztetést nem tett a szülés előtti 1 hónapos bent fekvés alatt sem után. Nem volt választott orvosom. Nem kapott sem pénzt sem egyéb ajándékot köszönetem jeléül! Végig korrekt, empatikus volt.

Szakmailag szerintem tökéletes Orvos, aki minden eshetőségre fel van készülve. Egyszerűen profi. Jó lenne, ha minden Orvos hozzá állása az emberekhez, munkájukhoz csak negyede ennyire lenne frenetikus. Szeretettel ajánlom Őt minden korosztálynak. Nekem és a most már 2 éves kislányomnak az életünket adta. Köszönöm Neki!
166]

[widget id="recent-posts-widget-with-thumbnails-2"]