2018-09-30

AZ ÉV NŐGYÓGYÁSZA 2018

Jelölök

Szavazok

Minden korosztályú Hölgy számára hatalmas dilemmát jelent a megfelelő nőgyógyász megtalálása. A kérdés,- legyen első vagy valami oknál fogva váltás miatt- ami elhangzik a nők között: „Tudsz ajánlani egy jó nőgyógyászt?”

A családi,- baráti körben esetleg kollégák között majd legvégső esetben az interneten kezdünk érdeklődni, kutakodni. Nézzük, olvassuk a véleményeket, mérlegelünk. Persze mindenkinek más a jó, mindenki mást keres. Van, amikor mi kérdezünk, van, amikor tőlünk kérdeznek. Mindkettő nehéz helyzet.

A Femiramis.hu célul tűzte ki, hogy megtalálja Magyarország legjobb nőgyógyászát. Ebben kérjük a Hölgyek, a Ti segítségét/segítségeteket. Nevezd nőgyógyászod, írd le egy rövid történetben vagy jellemzéssel, hogy miért gondolod, hogy a Te nőgyógyászod a legnagyobb Hős, aki megérdemli ezt a kinevezést.

Várjuk a történeteket!

A Pályázók jelölése: 2018.október 01.-2019.március 31

Közönségszavazási időszak: 2018.október 01.-2019.május 01.

Jelöld megbízható nőgyógyászod!

Az Év Nőgyógyásza pályázatát az IUB™ Rézgyöngy forgalmazója, az Adexilis Hungary Kft. támogatja. Tudjon meg többet a hormonmentes, hatékony és hosszútávú Rézgyöngy fogamzásgátlóról ide kattintva.

Szabályzat

Ez is érdekelhet

 • A különböző fogamzásgátló módszerek hatékonysága

  A különböző fogamzásgátló módszerek hatékonysága

  Melyik a legbiztonságosabb fogamzásgátlási módszer a teherbe esés szempontjából?
 • Videóbemutató a Rézgyöngy ÚJ fogamzásgátló eszközéről

  Videóbemutató a Rézgyöngy ÚJ fogamzásgátló eszközéről

  Az RTL Édesítők című műsora, Dr. Cseh Erika nőgyógyásszal készített interjút, melyben bemutatták a Rézgyöngyöt. A riportban többek közt szó esik eszköz használatáról és felhelyezéséről is, így mindenképp érdemes megnézni.
 • A trombózis valós veszély fogamzásgátlók szedése során

  A trombózis valós veszély fogamzásgátlók szedése során

  A fogamzásgátló tabletták szedésének sokféle negatív következménye lehet. Ezek egyike a trombózis. Mennyire vagyunk tisztában azzal miről is beszélünk ilyenkor? Kérdéseinkre Prof. Dr. Rókusz László, az MH Egészségügyi Központ Belgyógyászati Osztályának osztályvezető főorvosa segítségével keressük a választ.
 • Legelső tapasztalatok a Rézgyöngyről

  Legelső tapasztalatok a Rézgyöngyről

  A fogamzásgátlás változatlanul az egyik legvisszatérőbb téma a nők körében. A folyamatosan megjelenő eszközök és készítmények között viszont egyre nehezebb eligazodni. Cikkünkben a legújabb fogamzásgátlót, a Rézgyöngyöt mutatjuk be.
 • A bőr és a fogamzásgátlók

  A bőr és a fogamzásgátlók

  Amikor megjelentek az „antibébi” tabletták, olyan változásokat indítottak el, amelyeknek talán ma sem látjuk át minden következményét. Miután a fogamzásgátló tabletta – a kondommal szemben – nem véd a fertőzésektől, hozzájárult a nemi betegségek terjedéséhez is.