[miniorange_social_login] [nextend_social_login provider="facebook" style="default"]

A Doktornő nagyon kedves, megértő és lelkiismeretesen végzi a munkáját. Idén műtött meg endometriózissal és jövőre lesz még egy műtétünk, de Nála biztos kezekben vagyok. Mindig mosolyog segítőkész és figyelmes, ezzel mindig megnyugtatja az embereket. Nem jó ha az embert összehozza a sors egy orvossal, de ha mégis, akkor mindenkinek egy ilyen Doktornőt kívánok. Engem megnyugtat, hogy Ő az orvosom.

A legkiválóbb szakember és endometriózis specialista. Nemcsak orvosnak kíváló, hanem emberileg is. Mindig számíthat rá az ember. Őszinte és megnyugtató a hozzáállása az emberhez.

Csibi doktornő volt az első nőgyógyász, aki az évek óta tartó panaszaimat komolyan vette és lelkiismeretesen, alaposan kivizsgált. Ennek köszönhető, hogy viszonylag idejében felismerték nálam az endometriózist és az adenomiózist. A műtéti előkészítés során, valamint a műtét utáni kezelések során maximálisan empatikus, szolgálatkész és lelkiismeretes orvosnak ismertem meg. Az azóta is tartó folyamatos kezelések és vizsgálatok során maximális figyelmet szentel nekem és a problémáimnak, nem bagatellizálja el azokat, szükség esetén mindig gyors, adekvát segítséget nyújt. Végtelenül hálás vagyok Doktornőnek az elmúlt évek során nyújtott segítségéért.

Lelkiismeretes, alapos. Az ember az első perctől biztos benne, hogy a legjobb kezekben van.

A doktornő hozzáállása a munkájához és a betegeihez példa értékű! Egy angyal!

4 sikertelen IVF után (és 4 endometriózis műtét után) csak ő vette észre a T alakú méhem, neki köszönhetem a kisbabámat 🙂
Mindig segìtőkész, kedves, alapos, megbízható es kiváló szakember!