[miniorange_social_login] [nextend_social_login provider="facebook" style="default"]

Dr. Telek Tamáshoz kismamaként járok a Szent Margit Kórházba. A Doktor Úr az egyik leglelkiismeretesebb orvos akit valaha ismertem és nagyon jó érzés várandósságom alatt az ő tudására és tapasztalatára támaszkodni. Méltó az év nőgyógyásza díjra mert fiatal kora ellenére ő a legjobb orvos és emelett csodálatos ember.

Az elmúlt 20 évben számos orvosnál megfordultam, de végre megtaláltam azt a szakembert akiben teljes mértékben megbízhatok. Dr.Telek Tamás doktor úr nagyon empatikus, türelmes és segítőkész, szakmailag pedig nagyon felkészültnek tartom.

Első találkozásunkkor fogamzásgátlás kapcsán kértem tőle tanácsot. Számos lehetőséget átbeszéltünk, azok előnyeit, és lehetséges hátrányait is érthetően ismertette. Az igényeimet és elvárásaimat figyelembe véve, megtalálta a számomra ideális eszközt (IUB Rézgyöngy), így az általa javasolt módszer megkönnyítette az életemet. Bármi egyéb panasz kapcsán a lehető legjobb ellátásban részesített, ami biztonságérzetet ad, és úgy gondolom, hogy ez egy igazán fontos dolog egy nő számára. Remélem sok nő részesül hasonló szerencsében, hogy ha úgy hozza a sors, egy ilyen nagyszerű orvosra bízhatja gyógyulását.

Üdvözlettel,
Száraz Ildikó

Doktor Úr nagyon szimpatikus volt amikor az első terhességem alkalmaval mentem hozzá , majd sajnos azt a terhességet meg kellett szakitani mert méhen kivuli volt. Már akkor is nagyon figyelmes volt, a műtét utan is tobbszor bejott hozzám. A második terhességem alkalmaval sem volt kérdés hogy őt választom fogadott orvosomnak. Ez a terhesseg sem volt zokkenőmentes de a Doktor Urra bármikor szamithattam. Bármilyen kérdésem volt mindig hivhattam mindig nagyon turelmesen megnyugtatoan válaszolt a kérdéseimre. A legprofibb orvosnak tartom. A szülés alatt is végig mellettem volt. Azota is hozzá jarok nogyogyaszati vizsgálatra. Mindenkinek szivből ajánlom

Üdvözlettel
Anett

Mindkét lányommal hozzá jártam terhesgondozásra, kedves, figyelmes, érti a dolgát, segítőkész. Az elsőt nála szültem császárral, hamar szabadultam a műtőből, szépen varrt. Minden nap bejött, érdeklődött. Szuper doki, nagyon sokan választják.

Alapos, megbízható, kedves. Több év ismeretség után nem váltanék orvost. Egy nőnek szüksége van hogy bízzon az orvosában. Hát én megbízok benne!