2019-05-15

Regisztrációs Űrlap Nőgyógyászok Számára

A MeDiRatio Kft által üzemeltetett Femiramis.hu honlapon fejlesztésre kerül egy Nőgyógyászokat feltüntető térkép. A térképen való megjelenés díjmentes. Ezenfelül elindítunk, egy „Nőgyógyász válaszol” rovatot is, melynek célja, hogy a kérdezők a nekik területileg megfelelő nőgyógyásztól kapjanak választ. A kérdezők anonimek maradnak. Amennyiben szeretne részt venni valamelyik, vagy esetleg mindkét programban, kérjük töltse ki regisztrációs űrlapunkat.

Ezzel elfogadja, hogy a MeDiRatio Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő) birtokában van, és megjeleníti térképes keresőjén az Ön (továbbiakban: Nőgyógyász): nevét, e-mail címét, munkahelyét, rendelési idejét valamint telefonszámát. Ezen adatok minden esetben a Nőgyógyász beleegyezésével kerülnek rendszerünkbe, és kerülnek felhasználásra. Az Adatkezelő gondoskodik a Személyes adatok biztonságáról. Az Adatkezelő ezeket az adatokat a Nőgyógyász beleegyezése nélkül nyilvánosságra nem hozza. A Nőgyógyász bármikor kérheti adatainak rendszerünkből való törlését. Az Adatkezelő egészen addig birtokában van, és közzéteszi ezeket az adatokat, ameddig a Nőgyógyász ezek rendszerünkből való törlését nem kéri. Ezt megteheti az info@femiramis.hu címen. Az Femiramis.hu által biztosított webes felületen különböző adatszűrési lehetőségek alapján célzottan jelenjenek meg azok a Nőgyógyászok, akik önkéntesen regisztráltak a térképes keresőjébe, azzal a céllal, hogy az érdeklődők megtalálják rendelőjük elérhetőségét. Sem az Adatkezelő, sem a honlap látogatója az itt megadott személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használja fel. Adatkezelő a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok érvényességéért kizárólag az azt megadó személy felel. A térképes keresőhöz a Google Térkép alkalmazást használjuk, így az Ön által megadott adatok a Google adatvédelmi irányelvei alá tartoznak. Amennyiben Ön orvosként regisztrált a Femiramis Térképes Nőgyógyász Keresőjébe, úgy az Ön személyes adatai a Google Térkép adatkezelése alá is tartoznak. Bővebben a Google adatvédelmi irányelveiről: https://www.google.com/intl/hu_HU/help/terms_maps.html A Térképes Nőgyógyász Kereső modul adatkezelés jogalapja: A GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, az érintett önkéntes hozzájárulása. Ezzel egyező szabályozás található az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. §-ában is.
Ezzel elfogadja, hogy a MeDiRatio Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő) birtokában van, és megjeleníti térképes keresőjén az Ön (továbbiakban: Nőgyógyász): nevét, e-mail címét, munkahelyét, rendelési idejét valamint telefonszámát. Ezen adatok minden esetben a Nőgyógyász beleegyezésével kerülnek rendszerünkbe, és kerülnek felhasználásra. Az Adatkezelő gondoskodik a Személyes adatok biztonságáról. Az Adatkezelő ezeket az adatokat a Nőgyógyász beleegyezése nélkül nyilvánosságra nem hozza. A Nőgyógyász bármikor kérheti adatainak rendszerünkből való törlését. Az Adatkezelő egészen addig birtokában van, és közzéteszi ezeket az adatokat, ameddig a Nőgyógyász ezek rendszerünkből való törlését nem kéri. Ezt megteheti az info@femiramis.hu címen.
[widget id="recent-posts-widget-with-thumbnails-2"]