2018-09-19

Az ÉV NŐGYÓGYÁSZA 2018 – JELÖLÉS

Jelöld megbízható nőgyógyászod! A nők számára fontos, hogy olyan nőgyógyászt találjanak, aki mind szakmailag mind emberileg elismert és jól végzi munkáját. Ezen hőst szeretné megtalálni a Femiramis.hu az olvasói/követői szavazatainak segítségével.

A MeDiRatio Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő) a pályázat lebonyolításának ideje alatt birtokában van az Ön (továbbiakban: Szavazó) e-mail címének (illetve nevének, amennyiben megadja), valamint a Jelölt nevének és e-mail címének, ezen adatok minden esetben a Szavazó és a Jelölt beleegyezésével kerülnek rendszerünkbe, és kerülnek felhasználásra. Az Adatkezelő gondoskodik a Személyes adatok biztonságáról, megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket, és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg megakadályozzák azok véletlen elvesztését, jogtalan megsemmisülését, /illetéktelen hozzáférését, /illetéktelen felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását, illetéktelen terjesztését. Az adatkezelő ezeket az adatokat a Szavazó és a Jelölt beleegyezése nélkül nyilvánosságra nem hozza. A Szavazó és a Jelölt bármikor kérheti adatainak rendszerünkből való törlését. Az adatkezelő csak a pályázat elbírálásának céljára használja fel a rendszerben lévő adatokat. A pályázat lezárása után mind a Szavazó, mind a Jelölt adatait töröljük rendszerünkből.
Bármilyen, adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, észrevétellel kereshetők az adatkezelő munkatársai az info@femiramis.hu és a mediratio@medriatio.hu e-mail-címen.

Ez is érdekelhet